ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θλίψη για τον Δ. Ουγγαρέζο – Η Φ. Σκορδά αποκάλυψε την μεγάλη απώλειά του (βίντεο)

Θλίψη για τον Δ. Ουγγαρέζο – Η Φ. Σκορδά αποκάλυψε την μεγάλη απώλειά του (βίντεο)

Δύσκολες ώρες περνάει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του πατέρας.

Ο παρουσιαστής, όπως είναι φυσικό, απουσιάζει από το πόστο του στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Ρυθμός 949. Την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής.

«Σας κοιτάζω στα μάτια. Σήμερα λίγο θα μας συγχωρήσετε, γιατί είναι μια αμήχανη ημέρα. Ο Δημήτρης μας περνάει δύσκολα. Έχει χάσει τον μπαμπά του. Του στέλνουμε όλη μας την αγάπη. Μια μεγάλη αγκαλιά. Συλλυπητήρια. Και με αυτά τα πολύ ανθρώπινα νομίζω λόγια από καρδιάς θα πάμε σε διαφημίσεις και μετά θα συνεχίσουμε το πρόγραμμά μας. Είμαστε στενοχωρημένοι και συγκινημένοι», είπε φανερά συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.