ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Με ποια γνωστή παρουσιάστρια τσακώθηκε ο Σωκράτης από το πρώτο Power of Love;

Με ποια γνωστή παρουσιάστρια τσακώθηκε ο Σωκράτης από το πρώτο Power of Love;

Έξω φρενών έγινε ο παίχτης του Power of Love 1, Σωκράτης Ελ Γκαμαλί με γνωστή παρουσιάστρια. Δείτε τι έγραψε στα social media.

Η Τζένη Μελιτά στην εκπομπή «Τι λέει» είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είναι σοβαρό αυτό το πράγμα τώρα. Δηλαδή έτσι όπως έχουμε γίνει θα βγει και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί δημοτικός σύμβουλος».

Ο πρώην παίκτης του Power of Love απάντησε μετά το τέλος της εκπομπής μέσω Instastories, γράφοντας: «Αγαπητή Μελιτά Τζένη μάλλον απουσιάζατε σε εκείνο το μάθημα της νομικής που μιλάει για το συνταγματικό δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Τώρα το αν θα εκλεγώ, που δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση στόχο ζωής για μένα, καθώς είναι κάτι που το κάνω με αγάπη και ανιδιοτέλεια, αφήστε να το κρίνουν οι συνδημότες μου. Από εμένα κόβεστε μετεξεταστέα».

Με τη σειρά της η παρουσιάστρια δεν άφησε το σχόλιο του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί αναπάντητο, γράφοντας: «Όχι, αντιθέτως το πέρασα και με πολύ καλό βαθμό. Στο ίδιο μάθημα ενέπιπτε, άλλωστε, και το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.