ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πέμυ Ζούνη: Τι δηλώνει μετά την πρώτη ήττα στην δικαστική διαμάχη με την Μπέσσυ Γιαννοπούλου

Πέμυ Ζούνη: Τι δηλώνει μετά την πρώτη ήττα στην δικαστική διαμάχη με την Μπέσσυ Γιαννοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής, Το Πρωινό ΑΝΤ1, μίλησε η Πέμη Ζούνη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη ήττα στην δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην ίδια και την Μπέσσυ Γιαννοπούλου.

Ο εισαγγελέας έκρινε ότι δεν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις για την κίνηση της ποινικής διώξεως σε βάρος της Μπέσσυς Γιαννοπούλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι περήφανη για το χώρο που έχω φτιάξει και δεν μπορώ να σταματήσω να κουνιέμαι όταν ακούω μουσική. Είμαι πολύ χαρούμενη όταν περνάει καλά ο κόσμος. Την τηλεόραση την αγαπάω όταν είναι με καλές συνθήκες, δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ιδιαίτερα κατά καιρούς είχα προτάσεις αλλά σίγουρα δεν θα είναι σαν τις παλιές εποχές, οπότε δεν θέλω να κάνω», είπε χαρακτηριστικά η Πέμη Ζούνη χωρίς να θέλει να τοποθετηθεί πάνω σε αυτό το συγκεκριμένο συμβάν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.