Τέλος στο θρίλερ για την πατρότητα του μικρού Τιμόθεου- Το τεστ DNA έδειξε ποιος είναι ο πατέρας

Τέλος στο θρίλερ για την πατρότητα του μικρού Τιμόθεου- Το τεστ DNA έδειξε ποιος είναι ο πατέρας

Τέλος στο θρίλερ του Άνθιμου Ανανιάδη και της Μαρίας- Νεφέλης Γαζή έρχεται να δώσει το τεστ DNA που αποκάλυψε την πατρότητα του μικρού Τιμόθεου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες, η Μαρία- Νεφέλη Γαζή μαζί με τον εννέα μηνών γιο της επισκέφτηκε ιδιωτικό κέντρο που είχε υποδείξει ο ηθοποιός προκειμένου να υποβληθούν στην συγκεκριμένη εξέταση. Την ίδια μέρα, επισκέφτηκε την κλινική και ο Άνθιμος Ανανιάδης για να δώσει και εκείνος γενετικό υλικό.

Τα αποτελέσματα του πολυπόθητου τεστ DNA βγήκαν στη δημοσιότητα την Τρίτη και επισήμως ο Τιμόθεος είναι γιος του Άνθιμου Ανανιάδη.

Μάλιστα, ο ηθοποιός σε ανάρτησή του στο instagram, χαρακτηρίζει τον μικρό Τιμόθεο γιο του και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους το αμφισβητούσε.

Στο μήνυμά του, ο Ανανιάδης αφήνει να εννοηθεί ότι εκείνος ποτέ δεν αμφισβήτησε την πατρότητα του παιδιού.

«Έπειτα από αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας και αμφισβήτησης στο πρόσωπο μου άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας, έχω δηλώσει έτοιμος από την πρώτη στιγμή και συνεχίζω να είμαι παρών.

Ο γιος μου όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δικαιούται να έχει την πλήρη και καθημερινή υποστήριξη και την παρουσία του πατέρα του καθώς επίσης τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που πηγάζουν από το δικαίωμα της πατρότητας που προσπαθούν να μου στερήσουν εδώ και αρκετό καιρό για λόγους φτηνής αντεκδίκησης και άγονης αντιπαράθεσης.

Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη ότι το επόμενο διάστημα θα αποκατασταθεί η ηθική τάξη αν και είμαι σίγουρος ότι η μητέρα του παιδιού μου όπως και η οικογένεια της θα φροντίσουν το συντομότερο για την άμεση επίλυση της παρεξήγησης και της ειρηνικής διευθέτησης της σχέσης του παιδιού με τον πατέρα του», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.