ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Δ. Μαργαρίτη μετά την αποχώρηση

Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Δ. Μαργαρίτη μετά την αποχώρηση

Το συγκινητικό μήνυμα του Δημήτρη Μαργαρίτη μετά την αναγκαστική αποχώρησή του από το Survivor.

Ο Δημήτρης Μαργαρίτης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor του ΣΚΑΪ μετά στην πρώτη συμμετοχή του σε αγώνα. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο πόδι τον οδήγησε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι το τραύμα ήταν πολύ σοβαρότερο από ό,τι πίστευε ο ίδιος. Έτσι, μετά τη διάγνωση των γιατρών, κρίθηκε απαραίτητη η επιστροφή του στην Ελλάδα.

Τα τελευταία 24ωρα, ο 45χρονος, ο οποίος εργάζεται ως δεσμοφύλακας στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, παραμένει στον Άγιο Δομίνικο, εν αναμονή της πτήσης της επιστροφής του στην πατρίδα. Ωστόσο, έχει πάρει πίσω το κινητό του τηλέφωνο, έχει επικοινωνήσει με τα αγαπημένα του πρόσωπα, ενώ επέστρεψε και στα social media.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram μετά την έξοδό του από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα γράμμα που έλαβε και τον συγκίνησε πολύ. «Έλαβα αυτό το γράμμα από ένα παιδί που είναι φυλακή. Είμαι περήφανος που μπόρεσα να περάσω το μήνυμά μου στον κόσμο που παρακολουθεί το survivor. Δε πρέπει να σταματάμε να αγωνιζόμαστε για αυτό που πιστεύουμε γιατί η ψυχή μας είναι πιο δυνατή από το σώμα μας ακόμα και αν όλα είναι εναντίον μας πρέπει να παλεύουμε», έγραψε στη λεζάντα που το συνόδευε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.