ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ε. Μελέτη: Με αυτήν τη στολή έντυσε την κόρη της για τις Απόκριες (φωτο)

Ε. Μελέτη: Με αυτήν τη στολή έντυσε την κόρη της για τις Απόκριες (φωτο)

Δείτε πως έντυσε την κόρη της η Ελεονώρα Μελέτη για τις Απόκριες.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ μοιράζεται μαζί τους φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική ζωή.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η παρουσιάστρια γύρισε από το γραφείο της στον Alpha και αφιέρωσε, όπως κάνει πάντα άλλωστε, όλο τον ελεύθερο χρόνο της στην κόρη της. Η μικρή Αλεξάνδρα, όπως θα ονομαστεί ο καρπό του έρωτά της με τον Θοδωρή Μαροοσούλη, είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και, όπως φαίνεται, της έχει πάρει τα μυαλά.

Σήμερα, λοιπόν, η Ελεονώρα έντυσε την μικρή της πριγκίπισσα με την αποκριάτικη στολή που της αγόρασε και, αφού την φωτογράφησε, έσπευσε να μοιραστεί το στιγμιότυπο με τους followers της. Έτσι, είχαν όλοι την ευκαιρία να δούμε την εννέα μηνών μπέμπα ντυμένη… φραουλίτσα και να… λιώσουν.

«Καλές απόοοοκριες», ευχήθηκε η παρουσιάστρια, καλύπτοντας ωστόσο το πρόσωπο της κορούλας της με ένα emoji σε σχήμα φράουλας, καθώς δεν επιθυμεί την έκθεσή της στα φώτα της δημοσιότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.