Γκέντσογλου – Ηλιάδη: Το πρώτο μήνυμα του ποδοσφαιριστή μετά τον χωρισμό

Γκέντσογλου – Ηλιάδη: Το πρώτο μήνυμα του ποδοσφαιριστή μετά τον χωρισμό

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σάββας Γκέντσογλου έστειλε το δικό του μήνυμα μετά τον χωρισμό του με την Αγγελική Ηλιάδη.

Η Αγγελική Ηλιάδη την εβδομάδα που μας πέρασε βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων, παραδέχτηκε για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον Σάββα Γκέντσογλου: “Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν.

Ο Σάββας λατρεύει τον Βασίλη και τον Μπάμπη, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή στα παιδιά. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά. Δεν μοιράστηκα μαζί του την περιπέτεια της υγείας μου. Δεν τον είχα ενημερώσει, το έμαθε μετά. Και στους γονείς μου το είπε τελευταία στιγμή”.

Ο Σάββας Γκέντσογλου αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Κύπρο, καθώς ανήκει στην ποδοσφαιρική ομάδα, ΑΠΟΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής όπως είναι γνωστό δεν αρέσκεται στο να προβάλλει την προσωπική του ζωή, γι΄αυτό και οι συνεντεύξεις που έχει παραχωρήσει είναι ελάχιστες.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του χωρισμού του από την τραγουδίστρια, ο Σάββας έκανε μια αινιγματική δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μέσω InstaStories το εξής μήνυμα: “Τον θυμό του καλού και το ξέσπασμα του υπομονετικού, καλά θα κάνεις να τα φοβάσαι”!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε τη δημοσίευση του ποδοσφαιριστή:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.