ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Μαρία έχει… σκληρό πρόγραμμα – Η Instagram influencer που αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό (φώτο)

Η Μαρία έχει… σκληρό πρόγραμμα – Η Instagram influencer που αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό (φώτο)

Ο έρωτάς της είναι η Μήλος, από όπου κατάγεται. Μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά, σπούδασε κομμωτική, είναι Instagram influencer και θα ήθελε ιδανικά να ζει στο νησί της.

Από μικρή θυμάται τα καλοκαίρια στο όμορφο νησί της, της αρέσουν τα απλά πράγματα έχει ισχυρό χαρακτήρα και όποιον στόχο βάζει, τον πετυχαίνει. Δεν περνά απαρατήρητη για λόγους που είναι ορατοί, αλλά η ίδια πιστεύει πως αυτό γίνεται λόγω της φωνής της. Στις καλές της συνήθειες είναι ο προγραμματισμός και στις κακές πως είναι απίστευτα αναποφάσιστη. Λατρεύει τον σκύλο της και μάλιστα τον θεωρεί ως τον ιδανικό άντρα.

Αυτή είναι η Μαρία Μάλλη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.