ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η αποκάλυψη της ηθοποιού για το άγνωστο πρόβλημα υγείας της

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η αποκάλυψη της ηθοποιού για το άγνωστο πρόβλημα υγείας της

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου εξομολογείται στο περιοδικό People για κομμάτια της ζωής της από τα παιδικά της χρόνια και κάνει και μια αποκάλυψη… Εκτός από κοσμήματα, στο συρτάρι της έχει και δεκάδες γυαλιά μυωπίας. Το παράδοξο είναι ότι δεν έχει μυωπία (!).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να σου πω και μια είδηση. Τα γυαλιά που φοράω είναι σκέτο τζάμι. Τα βάζω για να μην σταματάμε συνέχεια το γύρισμα με «Το Σόι Σου» στον ALPHA. Το ένα μου μάτι έχει πρόβλημα, τρέχει συνέχεια δάκρυα. Οι γιατροί λένε ότι ο δακρυϊκός πόρος -αυτή η μικρή τρυπίτσα- είναι κλειστός γι΄ αυτό τα δάκρυα είναι όλα έξω. Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι που πάσχουν από κάτι τέτοιο κατά τη διάρκεια της μέρας μαζεύουν σχεδόν μισό ποτήρι δάκρυα. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, ήθελε επέμβαση που προτίμησα να μην κάνω. Έμαθα ότι το ίδιο πρόβλημα είχε και η συγχωρεμένη η Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία είχε προχωρήσει σε επέμβαση. Άσε που εμένα, τα γυαλιά μου δίνουν στιλ. Είναι πλέον, μέρος της προσωπικότητάς μου», αναφέρει η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.