ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξεσπά η Σοφία Μουτίδου για την αποχώρησή της από το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Ξεσπά η Σοφία Μουτίδου για την αποχώρησή της από το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Καθόλου συνενατικό και καθόλου φιλικό δεν φαίνεται ότι είναι το διαζύγιο της Σοφίας Μουτίδου με τους συντελεστές του «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή».

Μιλώντας στην Φαίη Σκορδά, η Σοφία Μουτίδου αποκάλυψε το παρασκήνιο της παραίτησής της.

«Δεν σταμάτησα έτσι απότομα όπως φάνηκε, είχα δηλώσει παραίτηση από τον Γενάρη γιατί είχε συμβεί κάτι που με πρόσβαλε πολύ και δεν μπορούσα να συνεχίσω. Έτσι, ζήτησα παραίτηση και βρέθηκε αντικαταστάτης έναν μήνα και κάτι μετά. Δεν έφυγα γιατί αρρώστησα, ούτε γιατί έκανα δική μου παράσταση. Ο λόγος ήταν γιατί συνέβη κάτι, το οποίο με πρόσβαλε εμένα πολύ και ηθικά και εργασιακά και προσωπικά και δεν μπορούσα να συνεχίσω, ο δικός μου κώδικας δεν το επέτρεπε αυτό, παρόλο που είχα άψογη σχέση με τους συναδέλφους. Όταν κάτι σε ενοχλεί κάπου, έχει σημασία πόσο σε ενοχλεί, πόσο θίγεσαι, πόσο βαρύ ήταν αυτό που έγινε, ώστε να αποφασίσεις αν θα συμπαρασύρεις μαζί σου και το οικονομικό. Ήταν ένα πρόβλημα που είχα εγώ με την παραγωγή και δεν μπόρεσα να το λύσω, ήταν μια μεγάλη στεναχώρια που προκλήθηκε από κάτι και που ζύγισα το οικονομικό με τη στεναχώρια και νίκησε η στεναχώρια. Νίκησε το θίξιμο της αξιοπρέπειάς μου. Ζητώ συγγνώμη, αλλά αυτό που μου συνέβη ήταν πάνω από μένα. Το ότι είχα δέσει τη μοίρα μου σε ένα θέατρο, δεν σημαίνει ότι δεν θα πάω αλλού», είπε η Σοφία Μουτίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τη Σοφία Μουτίδου για τις δηλώσεις που έκανε ο αντικαταστάτης της στο Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή, Παντελής Καναράκης, ότι η ηθοποιός έφυγε γιατί κουράστηκε, εκείνη απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν είναι προσωπική προσβολή, είναι προσβολή επαγγελματική, η οποία είναι για να βγει στον ψυχολόγο, σε κάποιο δικηγόρο ίσως, αλλά όχι στην τηλεόραση. Είναι κάτι πολύ δυσάρεστο που έζησα εγώ, ήρθα σε πολύ άσχημη θέση. Δεν είναι θέμα φόρτου εργασίας, καμία σχέση. Είναι γελοία η φράση «κούραση» ή «φόρτος εργασίας», ο κάθε ηθοποιός κάνει τέσσερα πράγματα ταυτόχρονα. Δεν αφήνεις μια εργασία γιατί κουράστηκες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.