ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω δεχτεί bullying για το σχήμα μου»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω δεχτεί bullying για το σχήμα μου»

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί για το σώμα της, αλλά και για διάφορα μηνύματα θαυμαστών μίλησε σε συνέντευξή της η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Έχω δεχτεί σχόλια για το σχήμα μου, βασικά από τον κόσμο των media. Για εμένα, το bullying θα πρέπει να διώκεται ποινικά. Διάβασα ότι το ελληνικό twitter πήρε τις πιο υψηλές θέσεις σε κακεντρέχεια στην Ευρώπη. Στην τηλεόραση, λοιπόν, γίνεται διαγωνισμός κακίας για το ποιος θα πει το πιο δηλητηριώδες σχόλιο. Για να είμαι δίκαιη, αυτό γινόταν πολύ περισσότερα παλιότερα, που υπήρξαν κανάλια που στήθηκαν μ’ αυτή τη φιλοσοφία. Εγώ ένα έχω να πω: τα όνειρα τα κυνηγάμε βάσει των ανθρώπων που μας πιστεύουν, για να διαψεύσουμε αυτούς που μας αμφισβητούν», είπε η παρουσιάστρια στο Page 2, στο ένθετο της εφημερίδας «Νέα Σελιδα».

Οσο για τις δίαιτες που έχει κάνει η Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε πως μερικές από αυτές ήταν και αρκετά επικίνδυνες.

«Α, καλά, έχω δοκιμάσει τα πάντα: τη δίαιτα του λιναρόσπορου, μια άλλη που έτρωγα μόνο μια σούπα όλη μέρα, τα πάντα! Αυτό που έχω εγώ να πω στα κορίτσια είναι «πολλή προσοχή»! Η ισορροπημένη διατροφή και η άσκηση φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Εγώ, όταν τα ακολούθησα, είδα φως», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Τέλος, αποκάλυψε ότι δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δεχτεί και φλερτ μέσω των social media, λέγοντας: «Α, ναι, έχω κι εγώ τα τυχερά μου! Αλλά μάλλον η ύπαρξη του Γιάννη μου μπλοκάρει τις τύχες. Ναι, μου έχουν στείλει και διάφορα… σημεία. Μάλιστα, μια φορά ένας κύριος μου στέλνει: «Καλησπέρα σας, είστε υπέροχη». Ευγενέστατος, σκέφτηκα. Και στο καπάκι μού έστειλε και την… προίκα του» δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.