ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η ανάρτηση του Λ. Κουτσόπουλου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που σχολιάστηκε ιδιαίτερα

Η ανάρτηση του Λ. Κουτσόπουλου για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που σχολιάστηκε ιδιαίτερα

Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο twitter ο κριτής του «Masterchef» για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τις ξεκαρδιστικές αντιδράσεις άλλων χρηστών.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει κι αν δεν έχετε σκεφτεί ακόμη πώς θα εντυπωσιάσετε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας, ίσα που προλαβαίνετε. Ένα ρομαντικό δείπνο για δύο, ίσως να είναι η τέλεια επιλογή.

Ή μήπως για τρεις; Η τελευταία ανάρτηση του σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλου, προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να την σχολιάζουν πολύ εύστοχα και με αρκετή δόση χιούμορ.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ και κριτής του τηλεοπτικού διαγωνισμού «Masterchef», Λεωνίδας Κουτσόπουλος, έγραψε χθες: «Οι κρατήσεις 3 ατόμων στα εστιατόρια του Αγίου Βαλεντίνου… Κινούν υποψίες…».

https://twitter.com/KoutsopoulosLeo/status/1094563510091165697

Τα σχόλια έπεσαν βροχή. Από το «Ελα να πάμε στο νησί, η μάνα μου εγώ και εσύ» και το «από δω η γυναίκα από δω το αίσθημα κι αντιστρόφως» μέχρι το «δεν υπάρχει ευτυχία με κράτηση για τρία». Κάποιοι πάντως τόλμησαν να προτείνουν πως «Όποιος τολμήσει να φέρει μαζί και γυναίκα και γκόμενα, να τους κάνετε το τραπέζι δωρεάν».

Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

  • Το 3 άτομο είναι η γνωστή φαναρτζου..
  • Για ναχει εναλλακτική σε περίπτωση που δεν πάει ο ένας-μια
  • Ή πάνε να γιορτάσουν του Αγίου Βαλεν-τρίου
  • Έχω υπάρξει μάρτυρας, σε παραγγελία για 3 βέρες αρραβώνα (2 άντρες 1 γυναίκα), σε συνοικιακό χρυσοχοείο στα δυτικά προάστια το 1995!!!! Τι να μου πουν οι 3πλες κρατήσεις???? Μπορεί ο μπούλης να κουβαλάει μαζι την “ΜΑΜΑ”
  • Μέχρι 5 θεωρείται δεσμός, τι όχι?
  • Να μην είστε κουτσομπόληδες
  • μπορει να ειναι μορμονοι
  • Στα τόσα μέλια, αγαπούλες, λουλουδάκια και αστράκια, κάποιος πρέπει και να τρώει…δέχομαι να είναι το τρίτο πρόσωπο σ’αυτήν την περίπτωση!
  • Oxi αν δεν παραγγείλεις ούζο
  • Δυο συν ένα δώρο..
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.