Βίκυ Κουλιανού: «Το κασέ μου γενικά ήταν πάνω από 1 εκατομμύριο» (βίντεο)

Βίκυ Κουλιανού: «Το κασέ μου γενικά ήταν πάνω από 1 εκατομμύριο» (βίντεο)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λέει» παραχώρησε η Βίκυ Κουλιανού, η οποία μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά της, όσο και για πιο προσωπικά της θέματα.

Όπως αποκάλυψε, στο παρελθόν πληρωνόταν αρκετά καλά για τις δουλειές που έκανε: “Εγώ μπορώ να σας πω γενικά ότι το κασέ που είχα στα shows ήταν πάνω από 1 εκατομμύριο δραχμές τότε. Πάνω κάτω ήταν το ίδιο και για να περπατήσω στην πασαρέλα και για μία φωτογράφιση”.

Όσο για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδί, εξομολογήθηκε: “Δεν ξέρω αν το καμπανάκι της μητρότητας χτύπησε τόσο έντονα σε μένα ώστε να πω «κάτι έκανα λάθος, γιατί δεν έχω κάνει παιδί»; Δεν το έχω πει ούτε τώρα. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που σκέφτονται λίγο παραπάνω και είναι τελειομανείς, δύσκολα κάνουν παιδί. Δεν μου το έβγαλε και κάποιος για να είμαι και ειλικρινής. Αν κάποιος μου το είχε βγάλει, θα είχα ρισκάρει και θα το είχα κάνει”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.