ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μίκι Ρουρκ: Άλλος άνθρωπος μετά τις πλαστικές (φωτο)

Μίκι Ρουρκ: Άλλος άνθρωπος μετά τις πλαστικές (φωτο)

Νέες φωτογραφίες του Μίκι Ρουρκ είδαν το φως της δημοσιότητας και η αλήθεια είναι πως δυσκολεύεται κανείς να αναγνωρίσει τον δημοφιλή ηθοποιό.

Στα 80’s και τα 90’s μεσουρανούσε. Οι γυναίκες τον είχαν πόθο, οι άντρες πρότυπο και το Χόλιγουντ του «χρέωνε» τη μια καλλονή μετά την άλλη. Ο Μίκι Ρουρκ πλέον, στα 67 του, δεν θυμίζει σε τίποτα το ένδοξο παρελθόν του.

Το πρόσωπο του διάσημου ηθοποιού έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί, με τον ίδιο να έχει χάσει το μέτρο. Μάλιστα, σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο ηθοποιός έχει αναφέρει πως για μεγάλο διάστημα είχε εθιστεί στις πλαστικές επεμβάσεις και παρεμβάσεις στο πρόσωπο του.

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τον “συνέλαβε” να περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης παρέα με τον σκύλο του. Ο άλλοτε γόης του Χόλιγουντ, φορούσε καπέλο και μπότες και δεν ενοχλήθηκε από την παρουσία των παπαράτσι που τον απαθανάτισαν σε μια ιδιωτική του στιγμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.