Το αιχμηρό σχόλιο της Θεοφανίας Παπαθωμά για το Your Face Sounds Familiar

Το αιχμηρό σχόλιο της Θεοφανίας Παπαθωμά για το Your Face Sounds Familiar

Στο φετινό Your Face Sounds Familiar διαγωνίζεται και ο Πασχάλης Τσαρούχας. Η πρώην σύζυγός του, Θεοφανία Παπαθωμά είναι μία από τις τηλεθεάτριες του show μεταμφιέσεων, όμως η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως δε συμφωνεί με την κριτική που κάνουν κάποιοι ή κάποιο από τα μέλη της επιτροπής.

Μάλιστα, με μία αιχμηρή ανάρτηση της στα social media εκφράζει δημοσίως την αντίθεσή της, χρησιμοποιώντας φράσεις του τύπου «Με ύφος 100 καρατίων, ενώ δεν μπορείς να κουνήσεις το πόδι σου…»

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η ηθοποιός έγραψε:

«Μπράβο στους συμμετέχοντες στο YFSF 5. Μεγάλα ταλέντα! Πολύ δύσκολο αυτό που κάνουν και το κάνουν άψογα ανεξαιρέτως. Η επιτροπή είναι καλή, θα θέλαμε βέβαια ανθρώπους που είναι σε θέση να κάνουν ανάλογα πράγματα, για να μπορούν να κρίνουν δίκαια και να αποφύγουμε τους κομπλεξισμούς. Φωτεινή επιλογή η Μιμή Ντενίση, λαμπερή κι εύστοχη. Καθόλου ευχάριστο το ύφος 100 καρατίων, ενώ δεν μπορείς να κουνήσεις το πόδι σου, οι εκφράσεις λαχαναγοράς τύπου “ωραία γκόμενα» και να προσπαθείς να βγάλεις ντε και καλά «λίγους», καταξιωμένους και ταλαντούχους ηθοποιούς. Μειώνει την εικόνα μιας κατά τα άλλα άρτιας παραγωγής».

Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό αρκετών πήγε στον Δημήτρη Σταρόβα, ότι αυτός δηλαδή μπήκε στο στόχαστρο στης Θεοφανίας Παπαθωμά. Η κάμερα του Πρωινού πέτυχε τον κριτή του YFSF και τον ρώτησε σχετικά.

«Τι να πω εγώ τώρα; Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, την καταθέτει, γι’ αυτό βγήκε το ίντερνετ. Μπορεί ο καθένας που δεν είχε λόγο να τον αποκτήσει, ας πούμε. Λέω τώρα εγώ. Δεν ασχολούμαι, δικαίωμα του καθενός να λέει ό,τι θέλει» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Για το θέμα ρωτήθηκε και ο Πασχάλης Τσαρούχας, οποίος τόνισε: «Αυτό που έκανε η Θεοφανία είναι ένα σχόλιο σε αυτό που παρακολουθεί, εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω ένα σχόλιο. Στοιχειωδώς μιλάμε με τη Θεοφανία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.