Νικολέττα Ράλλη: Ο νέος της έρωτας δύο μήνες μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Μαυρίδη (βίντεο)

Νικολέττα Ράλλη: Ο νέος της έρωτας δύο μήνες  μετά τον χωρισμό από τον Γιώργο Μαυρίδη (βίντεο)

Την «βόμβα» στο lifestyle ρεπορτάζ την πέταξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day της Παρασκευής. Η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης, τους τελευταίους μήνες δεν είναι μαζί. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο ένας από τους δύο έχει ήδη προχωρήσει τη ζωή του…

«Η μοίρα τής χαμογέλασε και θέλω να σας πω ότι είναι ερωτευμένη περίπου εδώ και ένα μήνα με έναν άντρα -ξέρουμε και το ονοματεπώνυμό του αλλά επειδή δεν είναι διάσημο πρόσωπο δεν θέλουμε να τον εκθέσουμε-, ο οποίος είναι στον χώρο της εστίασης. Τρώει καλά και ιταλικά, δίνω ένα στοιχείο. Είναι τόσο δυνατός και σφοδρός ο έρωτας που έχουν ξεκινήσει και τις εξορμήσεις σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα. Τους είδε ένα φιλικό μου ζευγάρι και μου είπε: «Καλέ, αυτοί είναι πολύ ερωτευμένοι». Έχω την αίσθηση ότι απογοητεύτηκε και στεναχωρήθηκε από τον τρόπο με τον οποίο τελείωσε η προηγούμενη σχέση με τον Γιώργο Μαυρίδη και αν ήξερε ότι θα τελείωνε έτσι, θα είχε φροντίσει να μην είχε δημοσιοποιηθεί», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.