Πέθανε η αδερφή της Τζάκι Κένεντι, Λι Ράντζβιλ -Η πριγκίπισσα που κοιμήθηκε με τον άνδρα της αδερφής της (φώτο)

Πέθανε η αδερφή της Τζάκι Κένεντι, Λι Ράντζβιλ -Η πριγκίπισσα που κοιμήθηκε με τον άνδρα της αδερφής της (φώτο)

Η Κάρολαϊν Λι Μπουβιέ άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη. Ήταν 85 ετών.

Πιο γνωστή ως Λι Ράντζβιλ, ήταν η μικρότερη αδερφή της Τζάκι Κένεντι -Ωνάση.

Η Λι βρισκόταν πάντα στην σκιά της κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερης αδερφής της, έτσι αποφάσισε να κάνει το δικό της όνομα. Έγινε socialite, ηθοποιός, σχεδιάστρια και έκανε δημόσιες σχέσεις για τον Τζόρτζιο Αρμάνι.

Μάλιστα, παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Στάνισλαβ Ράντζβιλ, πολωνικής καταγωγής, ώστε να γίνει μια Αμερικανίδα πριγκίπισσα και να βρεθεί στο κέντρο της προσοχής.

Ξεχώρισε για το στιλ της.

Η σχέση με την αδερφή της, ωστόσο, θα εξελίσσονταν σε μια σχέση ανταγωνισμού και ζήλιας με οδυνηρά και για τις δύο αποτελέσματα.

Η αντιζηλία των δύο αδερφών σκιαγραφείται στο βιβλίο «The Fabulous Bouvier Sisters: The Tragic and Glamorous Lives of Jackie and Lee», των συγγραφέων Sam Kashner και Nancy Schoenberger.

Λέγεται ότι η Λι έκανε παράνομο δεσμό με τον Τζον Κένεντι. Η Τζάκι για να την εκδικηθεί, χρόνια μετά την δολοφονία του συζύγου της, παντρεύτηκε τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον οποίο διεκδικούσε και η Λι.

Η Λι έχει μία κόρη, την Άννα Κριστίνα Ράντζβιλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.