ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Είχα κάποια θέματα υγείας και δεν έκανα παιδιά…»

«Είχα κάποια θέματα υγείας και δεν έκανα παιδιά…»

Η εξομολόγηση δημοφιλούς ηθοποιού για το γεγονός ότι δεν απέκτησε κάποιο παιδί.

Η Ελένη Κοκκίδου, την οποία αγαπήσαμε πολύ μέσα από τον ρόλο της «Βούλας» στη δημοφιλή σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», προχώρησε σε μια πολύ προσωπική εξομολόγηση, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν απέκτησε παιδί.

«Δεν μετανιώνεις για κάτι που δεν έχει συμβεί. Προσπάθησα να μείνω έγκυος, δηλαδή ήταν μέσα στη ζωή μου. Απλώς δεν τα κατάφερα, είχα κάποια θέματα υγείας και γι’ αυτό δεν έκανα τελικά παιδιά. Φυσικά θα ήθελα να έχω. Δεν παραπονιέμαι ή μετάνιωσα για κάτι, όχι. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά, όλα τα παιδιά και όλα τα μωρά. Είτε είναι ανθρώπινα μωρά, είτε είναι ζώα. Μόνη μου δεν θα υιοθετούσα παιδάκι», είπε η Ελένη Κοκκίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.