ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Πως είναι σήμερα η «Ματίνα Μανταρινάκη» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» (φώτο)

Πως είναι σήμερα η «Ματίνα Μανταρινάκη» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» (φώτο)

Μπορεί το σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης» που ξεκίνησε να παίζεται στον τηλεοπτικό σταθμό Αντένα να μετράει ίσως τις περισσότερες επαναλήψεις στην ελληνική τηλεόραση αφού ακόμη προβάλλεται στο κανάλι τα μεσημέρια 20 χρόνια μετά, όμως μια από τις πρωταγωνίστριες δεν τη βλέπουμε τόσο συχνά όσο θα θέλαμε εκτός της σειράς.

Πρόκειται για την Καλλιρόη Μυριαγκού η οποία ενσάρκωσε το ρόλο της «Ματίνας Μανταρινάκη» της συνεσταλμένης γειτόνισσας της Ελένης Ράντου και του Χάρη Ρώμα και που συστηνόταν ως ¨ταπεινό χαμομηλάκι¨. H Kαλλιρόη κράτησε πολύ καλές σχέσεις με τη συμπρωταγωνίστριά της Ελένη και την έχουμε δει συχνά να δίνει το παρών σε πρεμιέρες της δεύτερης όπως και τώρα.

Η Καλλιρόη Μυριαγκού λοιπόν, πήγε στο θέατρο ΔΙΑΝΑ όπου και παρακολούθησε την παράσταση “Jasmin” για να τιμήσει τη φίλη της και φωτογραφήθηκε μαζί με την Κάτια Δανδουλάκη. Η “Ματίνα” έχει πλέον ένα ginger χρώμα στα μαλλιά της αλλά κατά τα άλλα δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.