Ανάλυση Γκλέτσου για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ – Τι λέει για την συμφωνία των Πρεσπών

Ανάλυση Γκλέτσου για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ – Τι λέει για την συμφωνία των Πρεσπών

Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι από τους διασημότερους οπαδούς του Ολυμπιακού. Αγαπά την ομάδα του Πειραιά από μικρό παιδί έχει παραστάσεις από Καραϊσκάκη, το βράδυ της Κυριακής όμως δεν θα είναι παρών στο μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Στα νιάτα μου πήγαινα στο γήπεδο. Τώρα δεν έχω χρόνο ούτε να αναπνεύσω», λέει στο Sportdog, όπου μίλησε για την κορυφαία αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής.

«Πάντα θέλω να κερδίζει ο Ολυμπιακός, είναι ομαδάρα. Έχει ιστορία. Πάντα έχει τα πρωτεία. Η ΑΕΚ θα το κυνηγήσει πάρα πολύ. Θα παλέψει τρελά, όπως και ο Ολυμπιακός βέβαια. Να κερδίσει ο Ολυμπιακός και θα το πανηγυρίσουμε τρελά», προσθέτει.

Ποιες εντυπώσεις έχει από τέτοια ντέρμπι ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικός; «Ο 12ος παίκτης ήταν πάντα η εξέδρα για τον Ολυμπιακό. Έχουμε ένθερμους οπαδούς. Έβαζε γκολ ο κόσμος πολλές φορές. Αν δεν μπορούσαν οι παίκτες το έβαζε η εξέδρα», απαντά.

Παρότι αυτήν την περίοδο δεν παρακολουθεί με θέρμη ελληνικό πρωτάθλημα έχει γνώση για την εξέλιξή του. «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ πάει να πάρει το πρωτάθλημα. Το αξίζει», λέει.

Μετά την επιτυχημένη, πολύχρονη θητεία του ως δήμαρχος Στυλίδας ο Απόστολος Γκλέτσος θα θέσει υποψηφιότητα για τις περιφερειακές εκλογές με τον συνδυασμό «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση». Ποια είναι τα προβλήματα της Στερεάς Ελλάδας κατά τη γνώμη του;

«Τα προβλήματα είναι αρκετά αλλά περισσότερα είναι τα πλεονεκτήματά της. Γίνονται προβλήματα επειδή δεν έχουν προβλεφθεί σωστά από τους προηγούμενους», επισημαίνει.

Κληθείς να σχολιάσει τη συμφωνία των Πρεσπών για το ζήτημα της ονοματοδοσίας των Σκοπίων τόνισε: «Εγώ παραιτήθηκα γι’ αυτόν τον λόγο, κάνοντας αντιπολίτευση σε αυτούς που παίρνουν αποφάσεις για εμάς ερήμην μας. Μιλάω για τα ξένα κέντρα και… παράκεντρα εξουσίας. Το ελληνικό προσωπικό δεν μπορούσε να κάνει και πολλά, διότι όταν είσαι σε μία χώρα πτωχευμένη πόσο κόντρα να πας;».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο διάσημος οπαδός του Ολυμπιακού υποδύεται τον Θεοχάρη Ραζή στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Τατουάζ», Ισχύει, ότι φέτος είναι η τελευταία σεζόν; «Απ’ ότι ακούω έτσι είναι, ακόμα δεν έχω επίσημη ενημέρωση. Νομίζω ότι έτσι πρέπει να γίνει, γιατί διαφορετικά θα κουράσει. Πρέπει να ολοκληρώνονται οι σειρές. Το θέμα είναι να φεύγεις πάντα με το κεφάλι ψηλά, να μην περιμένεις να φτάσεις σε χαμηλές τηλεθεάσεις. Τώρα που είμαστε ψηλά να φύγουμε και να το καρπωθούμε όλοι οι συντελεστές. Εμένα μου άρεσε πολύ ο ρόλος. Ήθελα να ξαναμπω με κάποιον τρόπο στα σπίτια του κόσμου που δεν ασχολείται πολύ με την πολιτική. Με βοήθησε πολύ αυτό, για να ξεφύγω. Σε εμάς τους ηθοποιούς μας αρέσει να κάνουμε κόντρα πράγματα», κατέληξε ο Απόστολος Γκλέτσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.