Ελένη Τσολάκη: Το μήνυμά της για το κόψιμο του «Τι λέει»

Ελένη Τσολάκη: Το μήνυμά της για το κόψιμο του «Τι λέει»

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε η Ελένη Τσολάκη με αφορμή τη διακοπή της εκπομπής «Τι λέει».

Η παρουσιάστρια, που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή, ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και υποσχέθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι θα τα πούνε και πάλι σύντομα.

Η ανάρτησή της:

«Ηταν ένα όμορφο,γεμάτο, πλήρες ταξίδι και νιώθω ευγνώμων που το έζησα!!Εμαθα,είδα, γνώρισα σαν να μεγάλωσα λιγάκι μέσα μου…κρατάω για μένα όλες εκείνες τις γλύκες στιγμές,τις αγωνίες,τα βλέμματα,τις σκέψεις,τις λέξεις,τις στιγμές που έκαναν αυτό το ταξίδι μοναδικό…γιατί τα πολύτιμα τα κρατάς φυλαγμένα για σένα!!

Ευχαριστώ μέσα απ τη καρδιά μου τη καθημερινή μου «οικογένεια», ένας ένας κ όλοι μαζί το κάνατε να συμβεί!!

Θα μου λείψετε…Πάμε γι άλλα…και θα τα ξαναπούμε σύντομα!!! Και να θυμάστε…τα όνειρα μπορεί να μας ταλαιπωρούν λίγο, άλλα τη κατάλληλη στιγμή πραγματοποιούνται!!!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/Bt_vIh8jzyc/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.