ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει pole dance και είναι πιο αισθησιακή από ποτέ (βίντεο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει pole dance και είναι πιο αισθησιακή από ποτέ (βίντεο)

Η Τζένιφερ Λόπεζ, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Hustlers» και θα υποδυθεί μία σέξι χορεύτρια. Έτσι λοιπόν, χθες, έκανε το πρώτο μάθημα pole dancing, για να πλησιάσει τον ρόλο όσο καλύτερα γίνεται. Στιγμιότυπα από τις σέξι χορευτικές της φιγούρες, κοινοποίησε ο σύντροφος της στον λογαριασμό του στο Instagram, ο οποίος την καμάρωνε και την χειροκροτούσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της.

Μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσει τον σέξι χορό της, έκανε ένα μικρό ζέσταμα με τους αλτήρες και τις μπάρες, έχοντας δίπλα της τον προσωπικό της γυμναστή. Η Τζένιφερ ανέβασε μερικά stories στον λογαριασμό της στο instagram, για να δώσει μία γεύση στους εκατομμύρια θαυμαστές της, από την σκληρή προπόνηση της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.