Αθώος ο Ανδρέας Φουστάνος για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή – Έδωσε εξηγήσεις για τα 2.500.000 ευρώ

Αθώος ο Ανδρέας Φουστάνος για ξέπλυμα και φοροδιαφυγή – Έδωσε εξηγήσεις για τα 2.500.000 ευρώ

Τέλος στη δικαστική περιπέτεια του πλαστικού χειρουργού, Ανδρέα Φουστάνου, έβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας το οποίο τον απάλλαξε από τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος.

Ο γνωστός γιατρός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης καθώς σε βάρος του είχε καταλογιστεί φοροδιαφυγή ύψους 2.500.000 μετά από έλεγχο της εφορίας, σε βάθος 13 ετών.

Το δικαστήριο αποφάσισε την απαλλαγή του κατηγορούμενου πλαστικού χειρουργού κρίνοντας ότι τα αδικήματα με τα οποία βαρύνεται μέχρι το 2010 είχαν παραγραφεί ενώ για τα υπόλοιπα έτη μετά από επανέλεγχο του καταλογίστηκε ποσό ύψους 400.000 ευρώ το οποίο και κατέβαλε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας προσκομίστηκε βεβαίωση του ΚΕΦΟΜΕΠ σύμφωνα με την οποία ο κ. Φουστάνος δεν έχει πλέον οφειλή στο δημόσιο. Το γεγονός αυτό οδήγησε στην απαλλαγή του πλαστικού χειρουργού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.