Kelly Brook: Το αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα που αναστάτωσε τον αντρικό πληθυσμό στα Brit Awards (φωτο)

Kelly Brook: Το αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα που αναστάτωσε τον αντρικό πληθυσμό στα Brit Awards (φωτο)

Ένα αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα επέλεξε η 39χρονη Kelly Brook για τη μεγάλη βραδιά των Brit awards.

Είναι μια γυναίκα που νιώθει περήφανη για τις καμπύλες της και πιστεύει πως η κάθε γυναίκα πρέπει να ενστερνίζεται το σωματότυπό της και να μάθει να νιώθει άνετα με το σώμα της. Γι΄ αυτό δεν έχει κανένα πρόβλημα να την αποκαλούν «χυμώδη».

Mάλιστα η επιστήμη έχει αποφανθεί ότι η Kelly Brook έχει το ιδανικότερο γυναικείο σώμα. Η έκθεση της επιστημονικής ομάδας έχει σημειώσει: «Αυτή η γυναίκα είναι εντελώς φυσική και επιστημονικά τέλεια».

Το μοντέλο και ηθοποιός εντυπωσίασε με μια μακριά κόκκινη τουαλέτα, της εταιρείας Galvan London. Μάλιστα το φόρεμα εξαντλήθηκε μετά την εμφάνισή της στα βρετανικά βραβεία.

«Όλες οι γυναίκες είναι διαφορετικές και πιστεύω πως κάθε μία μπορεί να είναι σέξι με το δικό της τρόπο. Δεν χρειάζεται να φοράς μέγεθος 0 και να είσαι σούπερ γραμμωμένη. Δεν λέω πως αυτό δεν είναι σέξι, απλώς πιστεύω πως η κάθε γυναίκα πρέπει να αναδεικνύει τη φυσική της φιγούρα» έχει τονίσει σε συνέντευξή της.

Η εμφάνισή της στα BRIT awards ήταν εντυπωσιακή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.