ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ηρώ Μουκίου σε σπάνια δημόσια εμφάνιση (φωτο)

Η Ηρώ Μουκίου σε σπάνια δημόσια εμφάνιση (φωτο)

Η Ηρώ Μουκίου σε σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο από εξόρμησή της στο θέατρο.

Καιρό είχαμε να την δούμε!

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Όταν πεθάνω θάψτε με στο facebook», ο φωτογραφικός φακός συνάντησε ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους και την Ηρώ Μουκίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από την τηλεόραση και τους κοσμικούς κύκλους και πλέον δεν τη συναντάμε και πολύ συχνά. Όμως όταν πρόκειται για παραστάσεις φίλων πάντα θα κάνει μια εξαίρεση. Στα 55 της η ηθοποιός δείχνει να μην έχει αλλάξει καθόλου από την εποχή εκείνη που την παρακολουθούσαμε στις μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Η ίδια σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις το 2017 είχε εξομολογηθεί το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει με την υγεία της, που τελικά επρόκειτο για ιατρικό λάθος.

«Οι εξετάσεις οδηγούσαν στο συμπέρασμα καρκίνο των οστών και αυτό δεν παλεύεται, τελικά ήταν κύστη… ήταν καθαρά θαύμα και οι γιατροί εκεί το απέδωσαν», είχε αποκαλύψει ενώ για το χρόνο που περνά είχε πει: «Ο χρόνος περνά και είναι ωραίο, είναι 21 η κόρη μου και δεν μπορώ να ανταγωνιστώ την κόρη μου… Είναι κρίμα να ξυπνάς και να σε στενοχωρεί η ρυτίδα στο πρόσωπο…».

Δείτε πώς είναι σήμερα:

Πηγή: gossip-tv

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.