Ο αληθινός λόγος που η Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν στο baby shower της Μέγκαν Μαρκλ

Ο αληθινός λόγος που η Κέιτ Μίντλετον δεν ήταν στο baby shower της Μέγκαν Μαρκλ

Η Meghan Markle, η Δούκισσα του Sussex, διοργάνωσε ένα φοβερό baby shower αυτή τη βδομάδα στη Νέα Υόρκη. Η πρώην ηθοποιός κάλεσε τους διάσημους φίλους της, συμπεριλαμβανομένων των Serena Williams, Mischa Nonoo και Amal Clooney στο The Mark Hotel στην Upper East Side του Manhattan.

Φυσικά, οι κακεντρεχείς ήταν έτοιμοι να σχολιάσουν όταν εμφανίστηκαν οι εικόνες από τους φίλους της Markle, όμως δεν υπήρχε σε αυτές η γυναίκα του πρίγκηπα William, Kate Middleton.

Έτσι, οι φήμες για τη διαμάχη μεταξύ των δύο Δούκισσων εξακολουθούν να γίνονται όλο και πιο ισχυρές. Στην πραγματικότητα όμως, ο λόγος για τον οποίο η Kate Middleton δεν βρισκόταν στο baby shower της Meghan είναι επειδή αυτή την περίοδο τα τρία παιδιά της βρίσκονται σε περίοδο διακοπών από την εκπαίδευση τους και θέλει να αφιερώσει τον χρόνο της σε αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Kate, 37 ετών, επέλεξε να κάνει σκι με τον σύζυγό της Πρίγκιπα William, μαζί με τον George, την Charlotte και τον εννιά μηνών Louis. H επιλογή της Kate είναι πλήρως κατανοητή απο την Meghan και οι φήμες για τη διαμάχη τους προς το παρόν μένουν πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.