Σε κατάσταση σοκ πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια – Πάσχει από νευρική ανορεξία και νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική

Σε κατάσταση σοκ πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια – Πάσχει από νευρική ανορεξία και νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική

Ελληνίδα ερμηνεύτρια βρίσκεται αντιμέτωπη με τη νευρική ανορεξία και προσπαθεί να την «κερδίσει».

Πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, παλεύει με τη νευρική ανορεξία και στα μέσα Φεβρουαρίου έφτασε να ζυγίζει 47 κιλά, προκαλώντας σοκ στην οικογένειά της. Η κατάστασή της θυμίζει έντονα την αντίστοιχη της Νανάς Καραγιάννη, η οποία πάλευε σκληρά με τη διατροφική διαταραχή, αλλά δεν τα κατάφερε. Βλέποντας τα χειρότερα να έρχονται, οι δικοί της τη μετέφεραν κάτω από άκρα μυστικότητα σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Η εισαγωγή της έγινε βράδυ, προκειμένου να μη δει τη δημοσιότητα το σοβαρότατο πρόβλημα με την υγεία της. Στην κλινική νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα, ακολουθώντας ισχυρή αγωγή, η οποία της χορηγούνταν από το στόμα, αλλά και με ορούς. «Τελευταία φορά που έφαγα ήταν πριν 15 μέρες, αλλά δεν πεινάω καθόλου. Έχω άγχος, πολλή δουλειά, εμφανίσεις, μαθήματα. Από κούραση νιώθω τόση αδύναμη» είπε η τραγουδίστρια στον γιατρό της, ο οποίος έμεινε εμβρόντητος.

Ένα κοκτέιλ βιταμινών που της χορηγήθηκε ενίσχυσε το πεσμένο ανοσοποιητικό της και τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της. Πήρε εξιτήριο, ωστόσο, μια φορά την εβδομάδα βλέπει έναν ειδικό γιατρό που τη ζυγίζει και διαμορφώνει τη διατροφή της, προσθέτοντας θερμίδες στα ημερήσια γεύματά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει το ίδιος ρεπορτάζ, η σκελετωμένη «φωνάρα» του ελληνικού πενταγράμμου λέγεται πως πήρε την κάτω βόλτα μετά τον χωρισμό της. Δεν περίμενε ότι ο άνδρας με τον οποίο ζούσε έναν μεγάλο και τρυφερό έρωτα θα έφευγε από κοντά της. Τον αγάπησε πολύ και η φυγή του της στοίχισε. Σήμερα συνεχίζει τα live της και όλοι όσοι γνωρίζουν το πρόβλημα με την υγεία της εύχονται να το ξεπεράσει γρήγορα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.