Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι απάντησε σε follower που την κατηγόρησε για photoshop (φωτο)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τι απάντησε σε follower που την κατηγόρησε για photoshop (φωτο)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε σε follower της μετά από σχόλιο για photoshop.

Τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια όπως νωρίτερα, σας ενημερώσαμε αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο Ισραήλ και δείχνει πιο ανανεωμένη αλλά και πιο ερωτευμένη, από ποτέ! Πριν μερικές ημέρες ωστόσο είχε ποστάρει φωτογραφίες από έναν άλλο προορισμό, οπού είχε ποζάρει με μαγιό στη θάλασσα.

Οι φωτογραφίες αυτές δεν άρεσαν σε όλους τους followers της, οι οποίοι δε δίστασαν να της κάνουν και αρνητικά σχόλια σχετικά με τα κιλά της αλλά και για το photoshop.

«Οκ λίγο… λιγότερο photoshop… καιρός να το βγάλετε εντελώς…», της έγραψαν με την ίδια να δίνει την απάντησή της.

«Κρίμα, μήπως με βοηθήσετε εσείς την επόμενη φορά να κάνω;;; Αν και αισθάνομαι μια χαρά με το σώμα μου», έγραψε και ο διάλογος συνεχίστηκε με τη παρουσιάστρια να κάνει χιούμορ!

Δείτε τις αναρτήσεις:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.