Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Πήγα στο γραφείο του παραγωγού, μου είπε να βγάλω το παντελόνι μου και…» (βίντεο)

Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Πήγα στο γραφείο του παραγωγού, μου είπε να βγάλω το παντελόνι μου και…» (βίντεο)

Ο Γιώργος Λαμπάτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά live”, όπου αποκάλυψε τις… περιπέτειες που είχε με δύο παραγωγούς ταινιών, που ήθελαν κάτι παραπάνω από μια συνεργασία.

«Βέβαια και είχα τέτοιες προτάσεις, είχαμε και τα… τυχερά μας. Έχω περάσει δυο, τρεις τέτοιες περιπέτειες που κάποιος μεγάλος παραγωγός ταινιών ήθελε να κάνω ταινία. Με φώναξε στο γραφείο του και μου είπε ότι η ταινία είναι με ναυαγούς σε ένα νησί. Βγάλε, μου λέει, την μπλούζα, βγάζω την μπλούζα. Μετά μου λέει βγάλε και το παντελόνι, δεν σκέφτηκα τίποτα στραβό, βγάζω και το παντελόνι. Μετά μου λέει βγάλε και το άλλο και πήγαινε βάλε την πετσέτα μέσα. Εκεί τον κατάλαβα και του είπα όχι και εξαφανίστηκα με ελαφρά πηδηματάκια από το γραφείο του.

Και είχα κι άλλο ένα περιστατικό με έναν παραγωγό, ο οποίος όμως με είχε ερωτευτεί και μέχρι και τα κλάματα έβαλε. Ήθελε να κάνουμε πρόβα τον ρόλο και μου είπε να πάω σπίτι του. Μου έβαζε να πιω ουίσκι για να μεθύσω, αλλά που να μεθύσω εγώ, ήμουν συνηθισμένος. Μέθυσε αυτός τελικά και μου εξομολογήθηκε τον έρωτά του και πάλι με ελαφρά πηδηματάκια εξαφανίστηκα», είπε ο Γιώργος Λαμπάτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.