«Δεν μιλάω με τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Του άφηνα μηνύματα, αλλά δεν μου απάντησε ποτέ» (βίντεο)

«Δεν μιλάω με τον Ανδρέα Μικρούτσικο – Του άφηνα μηνύματα, αλλά δεν μου απάντησε ποτέ» (βίντεο)

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Σάσα Μανέτα, που αποκάλυψε μεταξύ άλλων και γιατί σταμάτησε να έχει επαφές με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

«Έκανα φιλίες στον χώρο. Όλους τους κολλητούς μου τους έχω… ξεκολλήσει. Δεν μου αρέσει η λέξη κολλητός γιατί ο κολλητός ξεκολλάει όταν δεν σε έχει ανάγκη. Με τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν έχω επαφές. Τον είχα πάρει τηλέφωνο να του πω κάτι τραγικό… Την τρίτη φορά που τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σηκώνει, πάλι τηλεφωνητής, του είπα… Αντρέα, εγώ πήρα τηλέφωνο στον Αντρέα και δυστυχώς έπεσα σε Μικρούτσικο. Μετά από αυτό δεν επικοινώνησε μαζί μου, ούτε εγώ ούτε αυτός», είπε η Σασα Μανέτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.