Νέα μπλεξίματα για τον «δραπέτη τραγουδιστή» – Τον έπιασαν με χασίς στη φυλακή!

Νέα μπλεξίματα για τον «δραπέτη τραγουδιστή» – Τον έπιασαν με χασίς στη φυλακή!

Πριν καλά καλά περάσει εκ νέου την πόρτα των Φυλακών Αλικαρνασσού, από όπου είχε φύγει στις 11 Απριλίου του 2002 παραβιάζοντας άδεια, ο τραγουδιστής – δραπέτης βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατά τον έλεγχο των σωφρονιστικών, ο 45χρονος βρέθηκε να κατέχει 1 γραμμάριο χάσις στα πράγματα του.

Οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών εντός σωφρονιστικού καταστήματος με τη μορφή της κατοχής, μεταφοράς και απόπειρα εισαγωγής. Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη.

Θυμίζουμε ότι ο δραπέτης τραγουδιστής – παρουσιαστής, είχε συλληφθεί στην Κρήτη το 1996 και κατηγορήθηκε ότι εμφανίζονταν σε ξενοδοχεία τουριστικών περιοχών του νησιού, υποδυόμενος τον γιο γνωστού βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ εκείνη την εποχή, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από τους επιχειρηματίες, υποσχόμενος ρουσφέτια και προωθήσεις αιτημάτων τους στο Δημόσιο.

Μάλιστα για να γίνεται πιστευτός από τα θύματα του, πήγαινε σε ανθοπωλεία και έστελνε λουλούδια στον εαυτό του με κάρτες, που δήθεν του τα έστελναν ψηφοφόροι και οπαδοί του πατέρα του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το 2002 παραβίασε άδεια που είχε λάβει από τις φυλακές Αλικαρνασσού, άλλαξε το όνομα του και έκανε τη μεγάλη ζωή. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, οπότε πιάστηκε σε έναν τυχαίο έλεγχο της Αστυνομίας…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.