ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ.Μαυρίδης-Ν.Ράλλη, επεισόδιο 3.128: «Χωρίσαμε γιατί γκρίνιαζε» – Και ποιον ενδιαφέρει; (βίντεο)

Γ.Μαυρίδης-Ν.Ράλλη, επεισόδιο 3.128: «Χωρίσαμε γιατί γκρίνιαζε» – Και ποιον ενδιαφέρει; (βίντεο)

Αφθονο μελάνι έχει χυθεί για το όνομα του. Ειδικά από τη στιγμή που χώρισε τα «τσανάκια» του με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο Γιώργος Μαυρίδης με κάθε ευκαιρία μας λέει γιατί «τα έσπασαν» και μετέ τον χωρισμό του με την Ν.Ράλλη μες εξηγεί «γιατί χώρισαν». Ποιον ενδιαφέρει πραγματικά;

Το «διαζύγιο» με τον mr Survivor μόνο βελούδινο δεν ήταν. Έκτοτε πήρε σβάρνα τις εκπομπές, μίλησε και ακόμα μιλάει όπως η χθεσινή δακρύβρεχτη συνέντευξη στην Ε.Μελέτη, για την σχέση τους, μίλησε και για το πρώην κορίτσι του. Είπε πολλά!

Τα έβγαλε από μέσα του ο άνθρωπος (για άλλη μια φορά). Τουλάχιστον δε μας έχει πει καμία φορά, να του το αναγνωρίσουμε, ότι είναι η τελευταία φορά που μιλάει για το κεφάλαιο Σάκης.

Ο Σάκης τον πρόδωσε, ο Σάκης τον πλήγωσε, ο Σάκης είναι το ένα, ο Σάκης έκανε το άλλο… Νισάφι!

Οτι μας πονάει δεν το ανακυκλώνουμε με κάθε ευκαιρία για χάρη της δημοσιότητας! Και αυτό έπρεπε να το έχει εμπεδώσει ο κος Μαυρίδης με τόσα που έχει ακούσει.

Εχθές στην συνέντευξή του ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τη Νικολέτα Ράλλη. Την πολύκροτη και εφήμερη σχέση τους που έληξε με το που πέρασε το καλοκαίρι και βράχος για φωτογραφία δεν είχε μείνει.

Επέλεξε να «δώσει» τους λόγους που χωρίσαν και η Μελέτη έτριβε τα χέρια της που για άλλη μια φορά τα μηχανάκια θα έπαιρναν «φωτιά».

«Τη Νικολέτα τη γνώρισα στην καλοκαιρινή εκπομπή που παρουσίαζε με τον Νίκο Αναδιώτη… Δεν νομίζω πως πλέον μπορώ να ερωτευτώ με την πρώτη ματιά. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα. Θέλω να γελάω, μου αρέσει να υπάρχει χιούμορ. Στην πορεία έγιναν όλα…

Έβαλα τη φωτογραφία στα βράχια γιατί έτσι το ένιωσα και το έκανα. Το ένιωσα και το έκανε… Δεν μου αρέσει σε μια σχέση η γκρίνια. Με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις σχέση, θες να περνάς καλά, να διασκεδάζεις. Όταν αυτό παύει να υπάρχει, συνεχίζεις και προχωράς. Σε εμάς έπαψε να υπάρχει αυτό και όμορφα και ωραία το σταματήσαμε, απλά. Δεν ήταν καθόλου ξαφνικό. Χωρίσαμε πολύ πριν μαθευτεί και το κρατήσαμε σε ένα τυπικό επίπεδο. Μιλάμε, όλα καλά. Τώρα όχι δεν έχουμε επαφές. Η κοπέλα έχει το αγόρι της, έχει σχέση…», είπε χαρακτηριστικά.

Κοινώς την έβγαλε και γκρινιάρα, αλλά όλα καλά! Πλέον θα είναι προσεκτικός και δε θα ερωτεύεται κεραυνοβόλα!

Στο πρόγραμμα και αυτό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.