Χαμός στο παλάτι – Η Ελισάβετ τα ψέλνει στην Κέιτ Μίντλετον

Χαμός στο παλάτι – Η Ελισάβετ τα ψέλνει στην Κέιτ Μίντλετον

Ο γάμος με τον διάδοχο του θρόνου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Κέιτ Μίντλετον το ξέρει καλά. Άλωστε, εκείνη και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ συμπληρώνουν οχτώ χρόνια γάμου σε λίγες ημέρες.

Κάθε κίνηση της δούκισσας Κέιτ μπαίνει στο «μικροσκόπιο» όχι μόνο από τα βρετανικά ΜΜΕ, αλλά πρώτα και κύρια από τη βασίλισσα Ελισάβετ. Εννοείται πως αυτό ισχύει και για τις ενδυματολογικές επιλογές της. Και οι κανόνες είναι πιο αυστηροί για εκείνη, σε σύγκριση με την Μέγκαν Μαρκλ, αφού πρόκειται για τη μελλοντική βασίλισσα.

Ετσι, η Κέιτ Μίντλετον συχνά παίρνει σημειώματα με παρατηρήσεις από την Ελισάβετ, η οποία έχει λόγο για τα πάντα. Από το μήκος της φούστας της δούκισσας, μέχρι το χρώμα του καλσόν που επιλέγει στις δημόσιες εμφανίσεις της.

«Η Κέιτ Μίντλετον πρέπει να εφαρμόζει ένα εντελώς διαφορετικό σύστημα κανόνων και περιορισμών, γιατί πρόκειται να γίνει βασίλισσα. Δεν ισχύουν τα ίδια για εκείνη και για την Μέγκαν Μαρκλ», εξήγησε η Ασλεϊ Πίρσον, δημοσιογράφος των celebrities. «Η Κέιτ Μίντλετον πρέπει να φορά φούστες σε συγκεκριμένο μήκος. Η βασίλισσα φέρεται να στέλνει τακτικά σημειώματα, αν δεν της αρέσει ο… ποδόγυρος, ένα συγκεκριμένο σύνολο που επέλεξε η Κέιτ ή το χρώμα του καλσόν της», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πίσω από τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο, στη γραμμή διαδοχής. Για αυτό τον λόγο η βασίλισσα είναι πιο αυστηρή με τη σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον, σε σύγκριση με την Μέγκαν Μαρκλ, που έχει παντρευτεί τον πρίγκιπα Χάρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.