ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

H Ν.Παπαδημητρίου εξομολογείται και ο Π. Φιλπιπίδης την «τρολάρει» (βίντεο)

H Ν.Παπαδημητρίου εξομολογείται και ο Π. Φιλπιπίδης την «τρολάρει» (βίντεο)

Μια δήλωση της ηθοποιού Ν.Παπαδημητρίου σε τηλεοπτική εκπομπή στάθηκε αφορμή για να “πέσει στα δόντια ” του ηθοποιού Π.Φιλιπίδη, ο οποίος δεν δίστασε να τρολάρει τα λεγόμενά της.

Η ηθοποιός το βράδυ της Παρασκευής ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής την ρώτησε πώς αν κλεινόταν σε ασανσέρ για μια ώρα με ποιον θα προτιμούσε να κλειστεί; Με τον Αντίνοο Αλμπάνη ή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Η Ντορέττα απάντησε: « Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, γιατί πιστεύω ότι θα έβρισκε τον τρόπο για να βγούμε από το ασανσέρ».

Αυτό, άκουσε ο πρώην και σκέφτηκε να περάσει στην αντεπίθεση με ένα χιουμοριστικό βιντεάκι με την βοήθεια του Πέτρου Φιλιππίδη, το οποίο φυσικά ανέβασαν στο Instagram γράφοντας: «Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» ή «ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ»!!!!!δεν είναι καινούργια εκπομπή, αλλά θα μπορούσε να γίνει!!!! σκεφτείτε το!!!!και η ιδέα είναι δικιά μας, μην μας την πάρετε!!!!» και κατάφεραν να συγκεντρώσουν χιλιάδες views.

Όπως θα δείτε, ο Πέτρος Φιλιππίδης περιμένει το ασανσέρ. Η πόρτα ανοίγει και μέσα είναι ο Αντίνοος Αλμπάνης. Το ασανσέρ ξαφνικά σταματάει και τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης λέει: «Όχι ρε γαμ@@ο μείναμε. Χάθηκε να είναι ο Αγγελόπουλος;»

https://www.instagram.com/p/BwPUxZygoi-/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.