ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η «πληρωμένη» απάντηση του Αντίνοου Αλμπάνη στην πρώην του Ντορέττα Παπαδημητρίου (βίντεο)

Η «πληρωμένη» απάντηση του Αντίνοου Αλμπάνη στην πρώην του Ντορέττα Παπαδημητρίου (βίντεο)

Τι το’ θελε η Ντορέττα Παπαδημητρίου να πει τις προάλλες πως θα προτιμούσε να κλειστεί σε έναν ασανσέρ με τον Γιώργο Αγγελόπουλο; Ο πρώην της, Αντίνοος Αλμπάνης αποφάσισε να την τρολάρει με σύμμαχο τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εμφανίστηκε την Παρασκευή το βράδυ στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark». Ο παρουσιαστής, κάποια στιγμή την ρώτησε: «Αν κλεινόσουν σε ένα ασανσέρ για μια ώρα, με ποιον θα προτιμούσες να είσαι; Με τον Αντίνοοο Αλμπάμη ή με τον Γιώργο Αγγελόπουλο;».

Στην ερώτηση αυτή, η Ντορέττα Παπαδημητρίου απάντησε: «Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο γιατί πιστεύω ότι θα έβρισκε τρόπο για να βγούμε από το ασανσέρ».

Ο Γιώργος Αντίνοος είτε είδε την συνέντευξη, είτε έμαθε τα νέα, αποφάσισε να απαντήσει. Με σύμμαχο τον φίλο του, Πέτρο Φιλιππίδη, που είναι γνωστό ότι τρολάρει συχνά διάφορα αστεία γεγονότα, όπως πρόσφατα την διαφήμιση των Jumbo με τον Πέτρο Γαϊτάνο, αποφάσισαν να φτιάξουν ένα αστείο βιντεάκι.

https://www.instagram.com/p/BwPUxZygoi-/?utm_source=ig_embed

Στο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο ηθοποιός φαίνεται να μπαίνει σε ένα ασανσέρ παλιού τύπου και μέσα σε αυτό να είναι ήδη ο Αντίνοος Αλμπάνης. Κάποια στιγμή, το ασανσέρ σταματά και ο Πέτρος Φιλιππίδης ακούγεται να λέει: «Όχι ρε γαμ@@@, μείναμε. Χάθηκε να είναι ο Αγγελόπουλος;» με τον Αλμπάνη να τον κοιτάζει με εχθρικό βλέμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην λεζάντα του βίντεο, ο Φιλιππίδης έγραψε: ««Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ»ή «ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟ ΑΣΑΝΣΕΡ»!!!!!δεν είναι καινούργια εκπομπή, αλλά θα μπορούσε να γίνει!!!!σκεφτείτε το!!!!και η ιδέα είναι δικιά μας,μην μας την πάρετε!!!!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.