ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Και όμως το είπε: Nέο «χτύπημα» από τον Ντάνο – «Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να κατέβω στην πολιτική» (φωτο)

Και όμως το είπε: Nέο «χτύπημα» από τον Ντάνο – «Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να κατέβω στην πολιτική» (φωτο)

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος παρουσίασε το βιβλίο του «Ντάνος: Μια αφήγηση στην Αυγή Σαββίδου» στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σύμφωνα με τον ιστότοπο onlarissa.gr.

Ο πρώην παίκτης του Survivor στις δηλώσεις του εξήγησε ότι δεν είναι ακόμη έτοιμος να ασχοληθεί με τα κοινά σε ερώτηση που του έγινε, τονίζοντας πως δεν θέλει να εκμεταλλευτεί για κανέναν λόγο την αναγνωρισιμότητά του. «Έχω την εντύπωση ότι θα το γνωρίζατε, αν είχα σκοπό να ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση. Είναι τόσο μεγάλες οι υποχρεώσεις μου σε αυτά που κάνω και βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο μιας και συζητάμε πράγματα για το μέλλον μου επαγγελματικά. Χωρίς να είναι κάτι ανακοινώσιμο. Θα ασχολιόμουν με το κομμάτι της πολιτικής μόνο αν είχα τον ανάλογο χρόνο και έκρινα ότι έχω κάτι να προσφέρω.

Το να αγαπάς τον τόπο σου δεν σημαίνει ότι επειδή είσαι και δημόσιο πρόσωπο μπορείς να προσφέρεις και από ένα τέτοιο πόστο γιατί είναι ένα πολύ σοβαρό επάγγελμα, λειτούργημα που αφορά τις ζωές ανθρώπων. Οπότε πρέπει να πληροίς και τις προϋποθέσεις, είμαι αντίθετος στη συμμετοχή ανθρώπων στη πολιτική επειδή είναι δημοφιλείς.

Δεν θα ασχολιόμουν ποτέ με την πολιτική επειδή είμαι δημόσιο πρόσωπο. Θα το έκανα ανεξάρτητα αν είμαι δημοφιλής η όχι, αν έκρινα ότι έχω κάτι να προσφέρω και να είμαι υπόλογος των πράξεων μου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δίπλα του στην παρουσίαση βρέθηκε η Λαρισαία Ολυμπιονίκης, Φανή Χαλκιά, η οποία μίλησε για το βιβλίο του εδώ και χρόνια φίλου της. Για το πόνημα του Αγγελόπουλου μίλησε, επίσης, ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος, ενώ το προλόγισε η εκδότρια Χριστιάνα Χριστοπούλου. Παρών στην εκδήλωση και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.