ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μαραβέγιας: Σπάνια κοινή φωτογραφία με τον αδερφό του και την Τόνια Σωτηροπούλου (φώτο)

Μαραβέγιας: Σπάνια κοινή φωτογραφία με τον αδερφό του και την Τόνια Σωτηροπούλου (φώτο)

Ο Κωστής Μαραβέγιας συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμές από την καριέρα του, στιγμές με φίλους, κλικ από τις διαδρομές του στην πόλη.

Αυτή τη φορά, έγινε μια εξαίρεση, που ευχάριστα μας ξάφνιασε.

Είναι μια από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε τον Κωστή Μαραβέγια να μοιράζεται στα social media μια στιγμή καθαρά προσωπική. Οικογενειακή.

Μέσα από ένα InstaStory του δημοφιλούς ερμηνευτή γνωρίσαμε τον αδελφό του, Νίκο.

Ο Νίκος Μαραβέγιας είχε γενέθλια και ο αδελφός του θέλησε να εκφράσει δημόσια την μεγάλη αδυναμία που του έχει. Του ευχήθηκε μέσω Instagram δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία: μαζί τους, και η σύντροφος του Κωστή Μαραβέγια, Τόνια Σωτηροπούλου. Ο Νίκος Μαραβέγιας ασχολείται με τη μουσική και στηρίζει σταθερά τον αδελφό του σε κάθε του επιλογή -είτε επαγγελματική, είτε προσωπική.

Η φωτογραφία, μέσω επεξεργασίας, γέμισε με χρώματα και έμοιαζε βγαλμένη από παιδικό πάρτι.

Τα δύο αδέλφια φωτογραφήθηκαν μαζί και οι ευχές στον λογαριασμό του Κωστή Μαραβέγια για το Νίκο έπεσαν βροχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.