Η Άννα Γουίντουρ θυμάται το τελευταίο της γεύμα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν το θάνατό της (φώτο)

Η Άννα Γουίντουρ θυμάται το τελευταίο της γεύμα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν το θάνατό της (φώτο)

Για το τελευταίο της δείπνο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα μίλησε η Άννα Γουίντουρ, κατά τη διάρκεια της διάσκεψης «Γυναίκες σε Συνόδους Κορυφής».

Η διάσκεψη φέρνει σε επαφή γυναίκες από όλο τον κόσμο, οι οποίες συζητούν την επιτυχία τους και ανάμεσα σε αυτές είναι η Άννα Γουίντουρ και η Τίνα Μπράουν του Vanity Fair.

Η Αννα Γουίντουρ και η Τίνα Μπράουν του γύρισαν τον χρόνο πίσω και μίλησαν για το γεύμα τους με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, έξι εβδομάδες πριν τον θάνατό της.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, η εκδότρια της Washington Post, Κάθριν Γκράχαμ, η Αννα Γουίντουρ και ο Ραλφ Λόρεν
«Ήταν φανταστική, πρώτα απ΄ όλα. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό, ήταν φανταστική», είπε η Αννα Γουίντουρ, μιλώντας για το πράσινο Chanel κοστούμι της πριγκίπισσας Νταϊάνα. «Άκουσα ότι της πήρε πολύ χρόνο να αποφασίσει τι θα φορέσει στο συγκεκριμένο γεύμα», ανέφερε.

Η συνάντηση τους έγινε στο Four Season της Νέας Υόρκης, τον Ιούλιο του 1997. «Αυτό που θυμάμαι από το μεσημεριανό γεύμα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα είναι πόσο μίλησε για τη μοναξιά, πόσο τρομερά μόνη φαινόταν, αλλά και με πόση αγάπη μίλησε για τα αγόρια της», θυμάται η Μπράουν.
Από την πλευρά της η Αννα Γουίντουρ μίλησε για τη σχέση της βασιλικής οικογένειας με τα ΜΜΕ.

«Εκείνο που θυμάμαι είναι να μιλάει αρκετή ώρα για το πώς η βασιλική οικογένεια -τώρα είναι εντελώς διαφορετική εποχή και πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει- δεν ήταν άνετη με το να ασχολούνται μαζί της τα Μέσα. Νομίζω ένα μέρος της δημοτικότητας της πριγκίπισσας Νταϊάνα ήταν πόσο καλή ήταν με τα media και ήταν με αρμονία μαζί τους, τα καλωσόριζε, δεν στεκόταν πίσω. Με κάποιο τρόπο ήταν το πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας που καταλάβαινε τα οφέλη αυτού», είπε η Αννα Γουίντουρ.

Η Τίνα Μπράουν έγραψε την περίφημη βιογραφία της Νταϊάνα, The Diana Chronicles, η οποία διερευνά τη ζωή της πριγκίπισσας ως μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.