ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος καπέλωσε το Τατουάζ» (βίντεο)

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος καπέλωσε το Τατουάζ» (βίντεο)

Ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Γαλίτης, απαντώντας στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και την Κωνσταντίνα Δημοπούλου για τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στη δημοφιλή σειρά Το Τατουάζ, δήλωσε τα εξής:

«Δεν νομίζω ότι δεν υπάρχει ένα αντίστοιχο παιδί μιας σχολής πολύ καλύτερο από τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Αυτά τα σίριαλ δεν είναι ότι έχουν απαιτήσεις. Παίζουν μοντέλα, τραγουδιστές, ο οποιοσδήποτε και απλώς υπάρχουν σκηνές που τα λέμε και μιλάμε, δεν υπάρχουν απαιτήσεις υποκριτικές. Μέσα στα καθημερινά υπάρχουν 4-5 ηθοποιοί κανονικοί, οι οποίοι είναι οι πυλώνες του σίριαλ. Μου είπατε για τον Αγγελόπουλο, δεν μου είπατε για κάποιον άλλον μέσα σε ένα σίριαλ, δηλαδή αυτός μπήκε στο σίριαλ αυτό και το καπέλωσε. Μπορεί να υπήρχαν ηθοποιοί από δίπλα που να έχουν κάνει χιλιάδες πράγματα, αλλά το θέμα είναι ότι οι δίπλα θα είναι μετά από 20 – 30 χρόνια στη δουλειά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.