ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή: «Οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωή» (βίντεο)

Αποκάλυψη Έλληνα τραγουδιστή: «Οι γιατροί μου έδιναν έξι μήνες ζωή» (βίντεο)

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια αποκάλυψη για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

Το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε, θέλησε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να το μοιραστεί μόνο με τους πολύ δικούς του ανθρώπους.

Σήμερα, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» πρόβαλαν μια συνέντευξη του Δάκη, ο οποίος μιλούσε για όλα. Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο πρόβλημα της υγείας του και οι αποκαλύψεις του σοκάρουν.

«Είχα μια περιπέτεια, ήταν καρκίνος στο έντερο. Χειρουργήθηκα, έκανα τις χημειοθεραπείες μου και τώρα όλα καλά. Δεν ανησύχησα, δεν φοβήθηκα, δεν ξέρω τι γίνεται μέσα σου, γίνεται κάτι… Μου είχαν δώσει 6 μήνες ζωή. Αυτό δεν μου το είπαν και όλοι μου φερόντουσαν με αγάπη κι έλεγα τι γλυκός που είναι ο κόσμος. Οι άλλοι ήξεραν. Όταν το έμαθα έπαθα σοκ είναι η αλήθεια, αλλά καλύτερα που δεν μου το είπαν».

Δείτε τα όσα είπε στο παρακάτω videο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.