ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηθοποιοί που τελικά δεν… πήραν τον ρόλο

Ηθοποιοί που τελικά δεν… πήραν τον ρόλο

Μπορεί να πρωταγωνιστούν σε πολλές επιτυχίες στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, αλλά ακόμα και οι μεγάλοι star μπορεί να αντικατασταθούν ή να απολυθούν κατά τη διάρκεια ή μετά από μια εξίσου μεγάλη παραγωγή. Άλλες φορές οι παραγωγοί αποφασίζουν ότι οι ηθοποιοί δεν είναι κατάλληλοι ή κάποιες φορές οι ίδιοι μπλέκονται σε άσχημες καταστάσεις εκτός γυρισμάτων και πρέπει διακριτικά να σταματήσουν να σχετίζονται με την ταινία ή την σειρά στην οποία εργάζονται.

Anne Hathaway – Knocked Up

Το καλό κορίτσι του κινηματογράφου ήταν έτοιμο για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Knocked Up, αλλά τελικά το ρόλο πήρε η Katherine Heigel. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφόρησαν η Anne αντικαταστάθηκε λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα γιατί διαφωνούσε με τον τρόπο προσέγγισης των σκηνών του τοκετού.

Kevin Spacey – House of Cards

Το House of Cards ήταν μια τεράστια επιτυχία με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό και όλοι το παρακολουθούσαμε φανατικά. Ξαφνικά όμως, ο Anthony Rapp αποκάλυψε το 2017 πως όταν ήταν ανήλικος είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον Spacey. Το σκάνδαλο μεγάλωσε όταν άλλες 10 κατηγορίες εμφανίστηκαν εναντίον του και χωρίς πολλές συζητήσεις ο ηθοποιός απολύθηκε από τη σειρά και μάλλον η καριέρα του έφτασε σε ένα απότομο, άδοξο τέλος.

Christian Bale – American Psycho

Ο ρόλος του Bale στο American Psycho είναι αυτός που καθόρισε την καριέρα του. Το studio παραγωγής τον επέλεξε ανάμεσα σε πολλούς ηθοποιούς αλλά λίγο πριν το ξεκίνημα τον παράτησε στα κρύα του λουτρού για τον Leonadro DiCaprio. Ο Bale όμως πείσμωσε, συνέχισε την προπόνηση και τελικά κατάφερε να κερδίσει το ρόλο.

Charlie Sheen – Two and a Half Men

Οι κωμωδία αυτή ήταν στημένη πάνω στον Charlie Sheen, ο οποίος έπαιζε ουσιαστικά τον εαυτό του. Έναν άνδρα που ξοδεύει όλα του τε λεφτά στις γυναίκες, το ποτό και την καλοπέραση. Παρόλα αυτά η εξάρτηση του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, καθώς και ο άσχημος τρόπος συμπεριφορά τους, οδήγησε τους παραγωγούς στη σύνταξη ενός γράμματος 11 σελίδων στο οποίο ανέφεραν ότι ο Sheen είναι «άρρωστος» και δεν μπορεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στη σειρά.

Edward Norton – The Avengers

O Norton έπαιξε τον Hulk στην ταινία του 2008 και όλοι περιμέναμε να τον δούμε και στην παρέα των Avengers. Η Marvel όμως δεν τον επέλεξε λέγοντας πως ψάχνει για έναν ηθοποιό που εκπροσωπεί την δημιουργικότητα και το συλλογικό πνεύμα της υπόλοιπης ομάδας και ο Norton δεν ήταν αυτός.

Ryan Gosling – The Lovely Bones

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αγαπημένος μας Ryan απολύθηκε από την ταινία γιατί πάχυνε. Ο ίδιος θεωρούσε ότι ο χαρακτήρας που θα ενσάρκωνε έπρεπε να είναι βαρύς και εμφανίστηκε στο σετ έτσι, με αποτέλεσμα να απολυθεί την ίδια μέρα καθώς ο σκηνοθέτης το είχε φανταστεί αλλιώς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.