ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τι μηνύματα έστελνε η J. Lo. στον καλό της για να την παντρευτεί;

Τι μηνύματα έστελνε η J. Lo. στον καλό της για να την παντρευτεί;

Μετά από πολλούς μήνες που οι θαυμαστές της J.Lo (και η Ellen DeGeneres) παρακαλούσαν τον Alex Rodriguez να ζητήσει σε γάμο την σύντροφο του, ο άσος του μπέιζμπολ τελικά το έκανε και μάλιστα με ένα πανάκριβο δαχτυλίδι. Αποδεικνύεται όμως ότι ο A. Rod είχε πάρει το μήνυμα πως η J. Lo, όπως και οι fans της, ήλπιζαν κρυφά να κάνει την κίνηση αυτή – και μοιράστηκε λεπτομέρειες για τα μηνύματα αυτά στην εμφάνιση του στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon.

Στην αρχή της συνέντευξης, ο Alex είπε: «Την τελευταία φορά που ήμουν εδώ, με ρωτούσατε για αυτό!» και ο Fallon απάντησε: «H Jennifer είχε κυκλοφορήσει το κομμάτι ‘El Anillo’, που σημαίνει το δαχτυλίδι, οπότε δεν μπορούσα να μη σε ρωτήσω. Μάλλον έπρεπε να το πούμε ‘Το μήνυμα’».

Ο A-Rod κούνησε το κεφάλι του και απάντησε: «Λοιπόν, ήξερα ότι έπρεπε να κάνω την κίνηση μου γιατί ήταν πρώτα το « El Anillo », το τραγούδι, και έπειτα πήρε μέρος σε μια ταινία που θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο και λέγεται Marry Me. Οκ. Το’ πιασα».

Και ναι ο Rodriguez πιθανώς δεν υπονοεί ότι η J. Lo έχει ονομάσει την ταινία με τέτοιο τρόπο ώστε να τον πείσει (ίσως μίλησαν για αυτό σαν δύο κανονικοί άνθρωποι), αλλά είναι σαν να παραδέχεται ότι ήταν και στο δικό της μυαλό αυτή η εξέλιξη, παρότι επέμενε για μήνες ότι δεν θέλει κανένα δαχτυλίδι.

Οι λεπτομέρειες της ίδιας της πρότασης είναι εξίσου αξιολάτρευτες. «Το σχεδίαζα για περίπου έξι μήνες και ο τόπος που διάλεξα ήταν μια παραλία στις Μπαχάμες», εξήγησε ο Alex. «Είχα το δαχτυλίδι, αλλά αυτό που ήταν ενδιαφέρον ήταν πως τρεις μέρες πριν την πρόταση έκανα συνεχώς πρόβες».

«Ήθελα το ηλιοβασίλεμα να είναι τέλειο», πρόσθεσε και στη συνέχεια παραδέχτηκε: «Λοιπόν, είχα τον βοηθό μου στην πραγματικότητα μαζί μου», έτσι θα μπορούσε να εξασκηθεί και να το οργανώσει καλύτερα. Δύο ηλιοβασιλέματα αργότερα, και τρεις ψεύτικες προτάσεις προς τον βοηθό του, και ήταν έτοιμος να το κάνει στ’ αλήθεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και τελικά το έκανε ολόσωστα. Πάντα βοηθάει λίγη εξάσκηση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.