ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ευριπιώτης:Το συγκινητικό μήνυμα των γιων του και η φωτογραφία τους

Ευριπιώτης:Το συγκινητικό μήνυμα των γιων του και η φωτογραφία τους

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο Κώστας Ευριπιώτης, καθώς η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού επιδεινώνεται στον πρώτο όροφο του «Σπηλιοπούλειου» όπου νοσηλεύεται. Σε καθημερινή βάση είναι φυσικά δίπλα του, η αγαπημένη του Λίλιαν Μπότση, που μοιάζει πλέον με σκιά του εαυτού της από την ταλαιπωρία.

Από τον θάλαμο του νοσοκομείου δεν λείπουν βέβαια η αδελφή του Κώστα Ευριπιώτη, η πρώην σύζυγός του, Βάλια Κωστοπούλου και τα δύο τους παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι περίπου πριν από ένα χρόνο, ο Κώστας Ευριπιώτης ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», όταν ξαφνικά βρέθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι.

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, οι γιοι του ηθοποιού, Ίωνας και Αδαμάντιος έγραψαν ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του ηθοποιού στο Facebook στο οποίο ανέφεραν: «Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του πατέρα μας αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά για τις ευχές σας και την αγάπη σας προς αυτόν. Ευχόμαστε και ελπίζουμε για το καλύτερο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα».

Παράλληλα στο προφίλ του Κώστα Ευριπιώτη δημοσιεύτηκε και μια κοινή του φωτογραφία με τα παιδιά του και την πρώην σύζυγό του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.