20 celebrity αρραβώνες που δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας (βίντεο)

20 celebrity αρραβώνες που δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στα σκαλιά της εκκλησίας (βίντεο)

Ερωτεύτηκαν, χιλιοφωτογραφήθηκαν στο κόκκινο χαλί και τις καθημερινές τους βόλτες στους δρόμους της Νέας Υόρκης, επέλεξαν να αρραβωνιαστούν με κάθε επισημότητα και… χώρισαν λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά τις εκκλησίας.

Τα 20 αυτά celebrity love couples έκαναν πραγματικά τη διαφορά, καθώς στην εποχή τους αποτέλεσαν το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, την ώρα μάλιστα που εύκολα κατάφεραν να κερδίσουν μόνιμο χώρο στα εξώφυλλα των tabloids.

Η σχέση τους απασχόλησε πολύ. Ο χωρισμός τους συζητιόταν για μήνες, με τους θαυμαστές τους να αδυνατούν να πιστέψουν ότι έρωτες σαν κι αυτούς δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στον γάμο, παρά το γεγονός πως το πολυπόθητο δαχτυλίδι είχε ήδη δοθεί! Και για να είμαστε ειλικρινείς, παρά το άδοξο τέλος, εξακολουθούμε να μιλάμε για μερικά από τα ωραιότερα ζευγάρια του Hollywood.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τη Jennifer Lopez να λάμπει στο πλευρό του γοητευτικού Ben Affleck; Ή τον Jude Law να κρατά τη Sienna Miller σφιχτά από τη μέση;

Ζευγάρια που σήμερα ζουν χωριστά και που πλέον την ύπαρξή τους δεν θυμούνται αρκετοί από τους λάτρεις των celebrity κουτσομπολιών, έγραψαν τη δική τους ιστορία παρά το γεγονός πως happy end δεν υπήρξε.

Γιατί ναι, για όσες δεν θυμάστε οι Cameron Diaz και Jared Leto, Gwyneth Paltrow και Brad Pitt και Ryan Reynolds και Alanis Morissette υπήρξαν κάποτε μαζί!

Τότε δεν θα το πιστεύαμε με τίποτα, αλλά σήμερα όλοι τους έχουν προχωρήσει τη ζωή τους. Άλλοι χώρισαν ξανά (και ξανά) ενώ κάποιοι άλλοι μοιάζουν εν έτει 2019 να έχουν βρει τον έρωτα της ζωής τους.

Πόσα από αυτά τα ζευγάρια μπορείτε να θυμηθείτε;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.