ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η Μαίρη Λίντα ξεσηκώνει με το τραγούδι της και το Γηροκομείο Αθηνών

Η Μαίρη Λίντα ξεσηκώνει με το τραγούδι της και το Γηροκομείο Αθηνών

Συνειδητά έχει αποφασίσει να ζει σε γηροκομείο Αθηνών η 83χρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού Μαίρη Λίντα και τον τελευταίο καιρό δεν χάνει χρόνο για διασκέδαση, προσφέροντας διασκέδαση στους φίλους της.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές του ελληνικού πενταγράμμου, η Μαίρη Λίντα, ξεσηκώνει ακόμα και σήμερα με την ερμηνεία της.

Παρόλο που η 83χρονη κυρία του ελληνικού τραγουδιού έχει αποφασίσει συνειδητά να μένει στο Γηροκομείο Αθηνών το τελευταίο διάστημα καταφέρνει να μην χάνει το κέφι της και φυσικά να χαρίζει απλόχερα χαρά στους φίλους της.

Η μούσα του Μανώλη Χιώτη πήρε το μικρόφωνο στην πασχαλινή γιορτή του ιδρύματος και ερμήνευσε μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της. Τα μέλη του προσωπικού, οι καλεσμένοι αλλά κυρίως όσοι διαμένουν στο Γηροκομείο πέρασαν αξέχαστες στιγμές που θύμιζαν σκηνές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Στη γιορτή του Γηροκομείου Αθηνών μεταξύ άλλων εμφανίστηκαν οι Ελένη Ροδά, Γιώργος Γερολυμάτος, Ελένη Φιλίνη, Νάντια Καραγιάννη και Γιάννης Μπουρνέλης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.