ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ευτύχης Μπλέτσας: Εξιτήριο από το μαιευτήριο- Ήρθε στον κόσμο η κορούλα του

Ευτύχης Μπλέτσας: Εξιτήριο από το μαιευτήριο- Ήρθε στον κόσμο η κορούλα του

Στα σύννεφα «πετούν» ο Ευτύχης Μπλέτσας και η καλή του Ηλέκτρα Αστέρη, αφού ήρθε στο κόσμο ο καρπός του έρωτά τους.

Οι δυο τους πριν μερικές ημέρες υποδέχτηκαν την κορούλα τους και το χαμόγελο είναι μόνιμα καρφιτσωμένο στα πρόσωπά τους. Είναι το πρώτο τους παιδάκι κι έτσι το συναίσθημα για εκείνους είναι πρωτόγνωρο, ωστόσο τους γεμίζει χαρά.

Ο παρουσιαστής κοινοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία με την μητέρα της κόρης του, στην οποία απεικονίζονται πριν τον τοκετό, με την Ηλέκτρα με φουσκωμένη κοιλίτσα και αποχωρώντας από το μαιευτήριο κρατώντας την κόρη τους.

Μάλιστα, τη συνόδευσε με το ακόλουθο κείμενο:

«Πήγαμε δύο και φύγαμε τρεις!!! Μεγάλη μέρα σήμερα. Φύγαμε από την κλινική και ήρθαμε σπίτι. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα και καλό Πάσχα σε όλους!».

Ακόμη, μέσω insta stories, κοινοποίησε το πρώτο γεύμα της μικρής στο σπίτι τους, ενώ είχε προηγηθεί και μια φωτογραφία του την κρατά στην αγκαλιά του βλέποντας το ηλιοβασίλεμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.