ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ποιο το μεγάλο μυστικό του Ντάνου πίσω από τη συμμετοχή του στο Survivor;

Ποιο το μεγάλο μυστικό του Ντάνου πίσω από τη συμμετοχή του στο Survivor;

Τον Ντάνο ή αλλιώς Γιώργο Αγγελόπουλο πια τον γνωρίζουν όλοι. Η συμμετοχή του και η νίκη του στο Survivor 1 ήταν η αρχή της τηλεοπτικής του καριέρας. Αυτό που δεν ξέρουμε όμως είναι το πως τελικά έλαβε συμμετοχή στο τηλεοπτικό αυτό παιχνίδι.

Ο Ντάνος ή αλλιώς Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν ο μεγάλος νικητής του Survivor 1. Ο παίκτης που μπήκε αρχικά στην ομάδα των «Μαχητών» και μετέπειτα μετέβη σε αυτήν των «Διασήμων» έφτασε μέχρι τον τελικό και κέρδισε το έπαθλο. Τώρα, αρκετούς μήνες αργότερα, ο νικητής του Survivor 1 αποκαλύπτει κάτι που δεν ξέραμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία ακύρωση και μάλιστα ενός διάσημου του άνοιξε την πόρτα του Survivor. Αρχικά δηλαδή δεν ήταν μέσα στους παίκτες που είχαν επιλαχθεί για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο παιχνίδι επιβίωσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.