ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Να ποστάρουμε και να κάνουμε λεζάντα μπορούμε… Nα το συντάξουμε ορθογραφημένα, όχι;

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Να ποστάρουμε και να κάνουμε λεζάντα μπορούμε… Nα το συντάξουμε ορθογραφημένα, όχι;

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η εθνική τηλεοπτική μας σταρ Ελένη Μενεγάκη!

Τι ήταν κι αυτό που πάθαμε Μεγάλη Εβδομάδα; Μέσα στην κατάνυξη των ημερών, ήρθε και έσκασε σαν βόμβα σου λέει από εχθές η είδηση του χωρισμού του σούπερ-ντούπερ και πασίγνωστου ζευγαριού της εγχώριας σοουμπιζ, μπορεί να είναι και της διεθνής μιας και η αντιμετώπιση και η ανακοίνωση του χωρισμού τους αυτό μάλλον δείχνει.

Τόνοι μελανιού θα χυθούν τις επόμενες ημέρες για το πρώην ζευγάρι.

Και ποιον νοιάζει; Αναγάγουμε ένα χωρισμό σε κοσμοϊστορικό γεγονός γιατί; Για να αυξήσουμε τα κλικ! Τα φόλοου, τα σουάιπ απ και τα ρέστα μου και αγνοούμε τα βασικά!

Ορθογραφία!

Το δακρύβρεχτο ποστάκι διαδόθηκε σε χρόνο ρεκόρ σε όλα τα social.

Κι αφού θέλεις τόσο πολύ, ή πολλοί να διαφημίσεις τον χωρισμό σου… βάλε κάποιον να στο συντάξει με ορθογραφία για να μη γίνεσαι περισσότερο ρεζίλι! Ξέχασα! Ίσως ήταν η φόρτιση της στιγμής!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.