ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Αποκάλυψη – Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού τους

Χρηστίδου-Μαραντίνης: Αποκάλυψη – Αυτή είναι η αιτία του χωρισμού τους

Σαν «βόμβα» έσκασε ο χωρισμός του ζευγαριού τη Μεγάλη Τρίτη. Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους με κοινή ανακοίνωση.

Με ένα κείμενο στα social media, η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής γνωστοποίησαν την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και δύο παιδιά.

«Μέσα σε αυτά τα χρόνια της κοινής μας πορείας, έχετε δείξει απίστευτη αγάπη για εμάς και έχετε σταθεί δίπλα μας σε κάθε χαρά και λύπη μας. Είναι ιδιαίτερα αμήχανο που φτάνουμε μέσα από εδώ να ανακοινώνουμε κάτι τόσο προσωπικό αλλά αυτό συνεπάγεται της δουλειάς που έχουμε επιλέξει να κάνουμε και αγαπάμε τόσο πολύ, αλλά και του σεβασμού που τρέφουμε για όλους εσάς. Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή τη δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολύ μεγάλη προσπάθεια, ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δύο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένειά μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη για εμάς, δομή. Στέλνουμε την αγάπη μας σε όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων, για την διακριτικότητά σας απέναντι στην οικογένειά μας, σ’ αυτή τη νέα της αρχή. Θοδωρής και Σίσσυ», γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ζευγαριού.

Το ζευγάρι έδειχνε πολύ αγαπημένο και ερωτευμένο και κανείς δεν υποψιαζόταν ότι οι δυο τους είχαν δρομολογήσει το τέλος του γάμου τους.

Ποια είναι, λοιπόν, η αιτία του χωρισμού τους;

Το θέμα απασχόλησε την παρέα του «Πρωινό», η οποία προσπάθησε να ρίξει φως στο παρασκήνιο αυτής της εξέλιξης.

Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε τα εξής: «Αυτό που μας απασχολεί είναι αν αυτό το πράγμα έσκασε ξαφνικά. Και πάλι με πολύ σεβασμό στους δύο αυτούς ανθρώπους, όπως πολλά ζευγάρια περνούν τα πάνω και τα κάτω τους κι επειδή και ο Θοδωρής σε παλαιότερες συνεντεύξεις το έχει πει δημόσια, σε έναν γάμο δεν είναι όλα ανέφελα.»

Στη συνέντευξη που είχαμε κάνει πέρυσι το καλοκαίρι μου είχε πει «σαφώς και έχουμε συμβουλευτεί ψυχολόγο». Μπορεί να τους βλέπαμε χαμογελαστούς, δεν συμβαίνει όμως σε όλα τα ζευγάρια να είναι όλες οι στιγμές καλές. Αυτό που συνέβη είναι ότι το πάλεψαν πάρα πολύ. Είναι μια απόφαση που έχουν πάρει εδώ και δυόμισι μήνες».

Η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και σημείωσε: «Το τελευταίο διάστημα, επειδή είχαν κάνει κι ένα κανάλι μαζί στο youtube, έκαναν και τα ταξίδια, έλεγες τι έρωτας! Εγώ τους είχα συναντήσει και στη Χαλκιδική το καλοκαίρι, μια πολύ όμορφη οικογένεια που είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίσει να είναι όμορφη. Είμαι σίγουρη ότι η Σίσσυ θα κάνει τα πάντα για να το κρατήσει όπως πρέπει. Τον τελευταίο καιρό ανέβαζαν κάποια stories που κάτι ήθελαν να πουν, προφανώς υπήρχε όλη αυτή η ιστορία».

Από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού πάντως τονίζουν ότι το διαζύγιο είχε ουσιαστικά δρομολογηθεί εδώ και εννέα μήνες περίπου, όταν αμφότεροι διαπίστωσαν ότι παρά τις προσπάθειες ο γάμος τους δεν μπορούσε πλέον να σωθεί.

Η κρίση δεν στάθηκε δυνατό να ξεπεραστεί και στους κύκλους της εγχώριας show biz ήταν κοινό μυστικό ότι ο Θοδωρής και η Σίσσυ βρίσκονταν ένα βήμα πριν από τον χωρισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ουσιαστικά έβγαιναν χωριστά τους τελευταίους μήνες, ο καθένας με άλλες παρέες και οι κοινές βόλτες του ζευγαριού λάμβαναν χώρα μαζί με τους γιους τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.