Και πάλι μαζί οι Spice Girls – «Παρελθόν» ο τσακωμός για την βραδιά πάθους που μοιράστηκαν τα δύο μέλη (βίντεο)

Και πάλι μαζί οι Spice Girls – «Παρελθόν» ο τσακωμός για την βραδιά πάθους που μοιράστηκαν τα δύο μέλη (βίντεο)

Παρελθόν φαίνεται ότι είναι για τις Spice Girls το ξεκατίνιασμα των περασμένων εβδομάδων μετά τον ισχυρισμό της Mel B ότι στο απόγειο της καριέρας του συγκροτήματος μοιράστηκε μια βραδιά πάθους και λεσβιακού έρωτα με την Geri.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του βρετανικού συγκροτήματος στο Instagram και αναδημοσιεύτηκε από την Ema Bunton οι δύο πρωταγωνίστριες του καβγά εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί.

Το βίντεο είναι από τις πρόβες που κάνουν στο Λονδίνο οι δύο τραγουδίστριες μαζί με την Emma Bunton και την Mel C για την επανεμφάνιση των Spice Girls.

«Δείτε ποιες είναι εδώ» ακούγεται να λέει η Emma γυρνώντας την κάμερά της προκειμένου να δείξει την Mel C και την Geri να χαμογελούν και να κάνουν αστείες γκριμάτσες.

https://www.instagram.com/p/BwpKos5FTQa/?utm_source=ig_embed

Οι αποκαλύψεις της Mel B έγιναν στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν “Life Stories”. Εκεί, η Mel B αρχικά είπε ότι το παθιασμένο ειδύλλιο, «απλώς συνέβη». Μιλώντας για την Geri είπε: «Θα με μισήσει γι’ αυτό γιατί τώρα είναι πολύ τακτοποιημένη με το σπίτι της στην εξοχή και τον σύζυγό της, αλλά είναι γεγονός. Δεν ήταν τίποτα, απλώς συνέβη και μετά γελούσαμε μ’αυτό και αυτό ήταν όλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από την πλευρά της η Geri αντέδρασε υποστηρίζοντας ότι όλα όσα ειπώθηκαν είχαν σκοπό να δημιουργήσουν ντόρο για το βιβλίο της Mel C.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.